Elk jaar verschijnt er in mei een nieuwe catalogus van Stampin’ Up!, de jaarcatalogus. Daarnaast zijn er door het jaar heen thema catalogussen (Mini Catalogus) en aanbiedingen (Flyers). Welke je ook bekijkt, ze staan allemaal boordevol producten en inspiratie. Elke actuele catalogus en flyer van Stampin’ Up! kun je hier downloaden. Heb je vragen, stel ze gerust!

Wil je een papieren exemplaar? Dat kan, neem even contact met mij op om een afspraak te maken.


Plaats je een bestelling van € 25,- of meer dan voeg ik op verzoek gratis een catalogus toe aan je bestelling. Ben je klant bij mij en bestelde je in de laatste vier maanden, dan wordt de nieuwste catalogus altijd automatisch aan je toegestuurd.


Wat je wilt weten over de catalogussen en flyers van Stampin’ Up!
Elke catalogus en flyer van Stampin’ Up! is bijzonder. Ze bevatten alle actuele producten van Stampin’ Up! De stempels zijn op ware grote afgebeeld. Er zijn dus geen verrassingen over het formaat van de stempels die je kunt bestellen. Onder elke stempelsset staat aangegeven uit hoeveel stempels de set bestaat en van welk materiaal ze gemaakt zijn (cling/rood rubber of photopolymer/doorzichtig). Ook is er aangegeven of er bijpassende ponsen of stansen zijn waarmee je de stempelafdrukken kunt uitponsen of -snijden. Als laatste is aangegeven welke maat clearblock je het beste kunt gebruiken. Natuurlijk vind je naast alle producten ook honderden voorbeelden en ideeën om je stempels te gebruiken.

Heb je vragen over de producten of wil je iets bestellen, neem dan contact op via creatiefmetcath@gmail.com